Comissions Professionals

Les comissions professionals tenen com a objectiu bàsic incidir en la promoció de la disciplina i les seves branques d’actuació que requereixin atenció específica i estan formades per persones col·legiades que vulguin participar activament de les funcions del Col·legi.
Un dels punts a treballar a l’Assemblea del proper maig serà presentar la proposta de reglament de les Comissions Professionals del Col·legi, així com el reglament de la Comissió de Deontologia Professional, per sotmetre-la a valoració i votació, i poder així ser aprovades pel conjunt del Col·legi.

 

T’apuntes a les nostres Comissions Professionals? Aquí teniu el llistat de comissions a les que, com a col·legiats i col·legiades, podeu anar enviant la vostra voluntat de participació amb el nom de la comissió a l’assumpte del mail (a secretaria@criminolegs.cat ) i el vostre nom i cognoms, així com l’interès per aportar a la mateixa:

  1. Comissió de deontologia
  2. Comissió de Gènere, dones i igualtat
  3. Comissió de mediació i resolució alternativa de conflictes
  4. Comissió de formació
  5. Comissió d’infància i joventut
  6. Comissió d’inserció professional
  7. Comissió de Justícia i Tercer Sector
  8. Comissió Tarragona
  9. Comissió Girona

Grups de treball de la Vocalia Seguretat pública i privada

Des de la Vocalia de Seguretat Pública i Privada ens hem marcat com objectiu per a aquest 2019 impulsar la Criminologia en el sector de la seguretat. Per assolir aquest repte creiem necessari la creació de grups de treball dedicats exclusivament a l’àmbit de la seguretat i per això necessitem conèixer els vostres interessos, possibles temàtiques de treball i propostes concretes que junt amb altres membres del col·legi es puguin realitzar. Si consulteu el butlletí de març trobareu la possibilitat de participar!