Borsa d’experts i expertes

Des del Col·legi treballem perquè la Criminologia es visualitzi a tots els àmbits de la societat i creiem que una de les millors maneres de fer-ho és a través de les persones col·legiades i els seus àmbits d’expertesa. Per això neix la Borsa d’experts i expertes del Col·legi, per poder agrupar a totes les persones col·legiades que estiguin interessades en participar en diversos esdeveniments i compartir els seus coneixements en diversos àmbits d’interès.

El funcionament de la borsa serà el següent:

inscripcio-presentacio-borsa.png

Si estàs col·legiat o col·legiada i vols participar en mitjans de comunicació, entitats o organismes que vulguin comptar amb una persona experta en algun àmbit relacionat amb la criminologia, envia’ns un mail a comunicacio@criminolegs.cat amb les teves dades (nom, núm. col·legiat/da, àmbit d’expertesa, breu CV i dades de contacte) per formar part de la Borsa i ens posarem en contacte amb tu quan tinguem alguna demanda que et pugui interessar.

Les dades que ens enviïs al correu d’inscripció a la borsa d’experts i expertes es tractaran tal i com es defineix en l’apartat 3 de la Política de privadesa.